Emos Detektor oxidu uhelnatého v místnosti P56402 (GS827)

Samostatný detektor CO se zvukovým alarmem 85dB. Chrání před jedovatým CO.
Značka :
emos_logo_1.png
Dostupnost :
IHNED K EXPEDICI
Skladem :
Poslední kus za tuto cenu Poslední 2 kusy 3 až 5 kusů Více než 5 kusů
Naše cena :
749 Kč s DPH

Detektor oxidu uhelnatého v místnosti

Hlásič úniku CO
Máte rádi vše pod kontrolou a chcete mít jistotu, že jste vy i vaši nejbližší vždy v bezpečí? Pořiďte si spolehlivý detektor úniku oxidu uhelnatého (CO), který za vás pohlídá přítomnost prudce jedovatého neviditelného plynu bez zápachu. Topíte-li doma plynovým kotlem či krbovými kamny, využíváte-li karmu nebo plynový sporák, životy celé vaší rodiny mohou být bez detektoru CO ohroženy. Oxid uhelnatý může vzniknout nedokonalým spalováním paliv a jeho přítomnost nedokážete bez CO alarmu snadno odhalit.

Detektor oxidu uhelnatého je vybaven třemi LED diodami, které každých 30 vteřin signalizují, zda je zařízení plně v provozu. Je-li detektor v chybovém stavu a hodnoty CO v prostoru spolehlivě neměří, LED diody začnou každých 30 vteřin žlutě blikat a zařízení současně vydá akustický signál.

Funkčnost detektoru lze kdykoliv ověřit stisknutím tlačítka TEST/SILENCE. Pokud je zařízení plně funkční, 4× zapípá a současně 4× zabliká i LED signalizace.
CO alarm je vybaven bezpečnostní pojistkou, díky které nezapomenete do detektoru vložit baterie. Pokud nejsou v zařízení vloženy obě baterie, dva kovové výstupky pod bateriovým prostorem zajistí, že bateriový kryt nelze zavřít.

Detektor oxidu uhelnatého je vhodné připevnit na zeď do všech místností, kde se nachází zařízení spalující tzv. fosilní paliva (dřevo, uhlí, plyn, benzín aj.). Nebezpečná koncentrace oxidu uhelnatého vzniká nejčastěji poruchou či zanedbáním údržby právě těchto zařízení nebo vlivem nedostatečného větrání. Detektor přítomnosti CO doporučujeme umístit také do všech místností, kde trávíte hodně času (ložnice, obývací místnosti, dětské pokoje).

Detektor oxidu uhelnatého v místnosti - parametry:

  • typ instalace - montáž na zeď nebo volně stojící
  • typ signalizace - optická i zvuková
  • hlasitost signalizace >85 dB ve vzdálenosti 3 m
  • provozní teplota -10 °C až 40 °C
  • provozní vlhkost 30–95 %
  • životnost 10 let
  • rozměr 38 × 120 × 80 mm
  • krytí IP30
  • napájení 2 ks baterie 1,5 V AA (součástí balení)

Na detektor oxidu uhelnatého v místnosti poskytujeme záruku v délce 24 měsíců.

v2.3.47